Glamúr felsőfokon avagy egy ágyban Kylie-val

2018. január 27. 19:18 - M.KISSEN

Ebben a nyomi téli szürkeségben bármi érdekesebb látványra felkapja az ember a fejét, pláne, ha az a valami szemkápráztatóan csillog. Márpedig Kylie Minogue textilkollekciója annyira ragyogó, hogy szinte lehetetlen szavakkal visszaadni. 

11.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Heimtextil 2018: globális problémák - párnázatos megoldások

2018. január 15. 15:20 - M.KISSEN

Újabb látogatói és kiállítói rekordokat döntött meg a Heimtextil kiállítás január 9-12. között Frankfurtban. A textilgyártók, -forgalmazók és -mániások nemzetközi nagytalálkozója mindig igyekszik a maga sajátos eszközeivel megoldásokat kínálni a globális kihívásokra. Idén az egyre fokozódó elvárosiasodás volt a fő téma. 

bed-jl-07.jpg

Fotó: Messe Frankfrurt / Jens Liebchen

70.000 látogató, 135 résztvevő ország és 2.975 kiállító - ez az idei Heimtextil gyors mérlege. De ez a vásár messze túlmutat az unalmas számokon. Milyen trendek, kérdésfeltevések, megoldási javaslatok határozták meg a nemzetközi textilvilág idei nagytalálkozóját? Íme az összefoglaló!

Tovább
Szólj hozzá!

Az új IKEA-katalógus igencsak párnázatos lett

2017. augusztus 25. 20:20 - M.KISSEN

Minden évben nagy várakozás előzi meg az új IKEA-katalógus megjelenését, de idén ez tényleg indokolt is volt. A nagy hájpolás nem véletlen, a lakberendező cég ugyanis nem csak termékeiben újult meg, de a katalógusát másképp állította össze, mint korábban. Bár én nem vagyok rajongó, de most az mondom: fú, azta...!

mcbe02a_ph142611_instance_0.jpg

Tovább
Szólj hozzá!

Párnákban (is) gazdag hazai szálláshelyek

2017. július 21. 00:42 - M.KISSEN

Itt a vakációs csúcsszezon, gondoltam, szétnézek kicsit, milyen párnázatos helyeken várják a kedves vendégeket kis hazánk különböző csodás vidékein. Némi kutatás mondjuk kellett, de gyűjtöttem néhány meghitt, vendégmarasztaló szálláshelyet, ahol tudják, hogyan kell párnákkal (is) hangulatossá varázsolni a tereket.

Tovább
Szólj hozzá!

A sarki ABC, ahol semmi sem az, aminek látszik

2017. június 10. 07:21 - M.KISSEN

Ha megkérdezné valaki, szerintem milyen az, ha az alkotói szenvedély találkozik a szélsőséges kreativitással és némi kedves őrülettel, akkor azonnal Lucy Sparrow-t ajánlanám a figyelmébe. A brit művésznő egészen sajátos módon képezi le tárgyi környezetünket: mindennek elkészíti az élethű filcváltozatát. Mindennek.

sewyoursoul12.jpg

Tovább
2 komment